מצרכים:
400 גרם ספגטי מבושל
1 קופסה טונה בלימון מסוננת (לשמור את השמן)
3 שיני שום טריות קלופות כתושות
3 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק
4 כפות עירית קצוצה
4 כפות סלרי אמריקאי קצוץ
4 כפות סויה
2 כפות לימון כבוש קצוץ
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
במחבת גדולה להניח את השמן של הטונה ושמן זית. להוסיף שום ולחמם מעט (לא לשרוף את השום).
להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הטונה, הספגטי, הסויה ומיץ הלימון.
לערבב יחד על האש.
לכבות את האש, להוסיף את הפסטה, מיץ הלימון והטונה.
לערבב היטב, להוסיף סויה ומעט מלח.
להגיש עם או בלי פרמז'ן.