מסעדת השף מרקטו של עומרי שחר, פעלה בשבע השנים האחרונות בבזאר הטורקי בלב העיר עכו העתיקה, והופעלה על ידי האחים עומרי ונעם שחר. בפרעות בעכו העתיקה בחודש מאי האחרון, המסעדה נשרפה ונסגרה.
לרגל תחילת השנה החדשה נוצר חיבור בין יקב לטם אורגני בבעלות יניב קמחי, ובין מסעדת מרקטו, אשר מתמקמת ביקב כדי לבשל ולהגיש בו את מאכליה בסופי השבוע הקרובים. החל מ- 17.9 יבשלו נעם ועומרי את מיטב מנות המסעדה, עם דגש על חיבור והתאמה בין יין אורגני למטבח המקומי שלהם, שנע בין השפעות מאיטליה לניחוחות הגליל.
מרקטו בלטם – החל משישי 17.9.21 בימים ד-שבת וכל חג הסוכות. קבלת קהל והזמנות 12.00 עד 21.00. המטבח נסגר ב- 22:30. יש להתעדכן על ימי הפעילות באתר היקב או 073-3943305