רכיבים
3 גזרים
½ כרובית
200 גרם פטריות שיטאקי
שמן זית כתית
מלח
דפי אורז
רוטב צ'ילי מתוק
בצל ירוק
אופן ההכנה
קולפים את הגזר וחותכים למקלות.
חותכים באותה צורה את הכרובית ופורסים פטריות.
מניחים את הירקות על צלחת גדולה המתאימה למיקרוגל.
מורחים שמן ומלח על הכול ומכסים בניילון נצמד מותאם למיקרוגל.
מחוררים את הניילון הנצמד ומחממים למשך ארבע דקות ו-30 שניות.
מניחים את דפי האורז על משטח נקי.
ומסדרים תחילה על כל דף את מקלות הכרובית.
לאחר מכן מקלות הגזר ושתי פרוסות פטריות בסדר הזה על כל דף.
מקפלים את הדפים בצורת מעטפה ומגלגלים לסגירה של כל הקצוות.
חוזרים על הפעולה עם כל דף עד להשלמת שימוש בכל החומרים.
מניחים את גלילי האורז הממולאים על תבנית אפייה.
מברישים במעט שמן ואופים ב-200 מעלות במשך 25-30 דקות.
מגישים עם קצת צ'ילי מתוק ומקשטים בבצל ירוק.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה