ספרינג רולס תאילנדיים – Por Pia Tod

חומרים ל- 12 יחידות:משחת שורש כוסברה:3 יח' שורש כוסברה5 יח' שיני שום1 כפית גרגירי פלפל לבןכותשים את כל המרכיבים בעלי ומכתש ליצירת משחה, שומרים למלית.חומרים למלית:1 כף משחה (למעלה) 1 כף רוטב סויה1/2 כפית סוכר100 גר' בשר חזיר טחון50 גר' אטריות שעועית, מושרות וחתוכות באורך 8 ס"מ30 גר' גזר קלוף ומגורד20 גר' פטריות "אוזן היער" קצוצות20 גר' כרוב חתוך שיפונאד1 יח' ביצה טרופה, להדבקת הגלילים 12 יח' עלי סיגר / אגרול מופשרים1 ליטר שמן לטיגון עמוקרוטב שזיפים (קנוי)אופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל 8 החומרים הראשונים במלית. מכינים קציצה קטנה ומטגנים, כדי לטעום. מתקנים תיבול במידת הצורך. מניחים 2 כפות מהמלית על כל דף בצק, מגלגלים ליצירת ספרינג רול ומדביקים את השוליים בעזרת הביצה הטרופה.מוודאים כי הרול שומר על צורתו. מכינים בצורה זו את כל הרולים.מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג. חותכים את הרולים לגודל "ביס" ומגישים עם רוטב שזיפים.

חומרים ל- 12 יחידות:
משחת שורש כוסברה:
3 יח' שורש כוסברה
5 יח' שיני שום
1 כפית גרגירי פלפל לבן
כותשים את כל המרכיבים בעלי ומכתש ליצירת משחה, שומרים למלית.

חומרים למלית:
1 כף משחה (למעלה)
1 כף רוטב סויה
1/2 כפית סוכר
100 גר' בשר חזיר טחון
50 גר' אטריות שעועית, מושרות וחתוכות באורך 8 ס"מ
30 גר' גזר קלוף ומגורד
20 גר' פטריות "אוזן היער" קצוצות
20 גר' כרוב חתוך שיפונאד
1 יח' ביצה טרופה, להדבקת הגלילים
12 יח' עלי סיגר / אגרול מופשרים
1 ליטר שמן לטיגון עמוק
רוטב שזיפים (קנוי)

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל 8 החומרים הראשונים במלית.
מכינים קציצה קטנה ומטגנים, כדי לטעום.
מתקנים תיבול במידת הצורך.
מניחים 2 כפות מהמלית על כל דף בצק, מגלגלים ליצירת ספרינג רול ומדביקים את השוליים בעזרת הביצה הטרופה.
מוודאים כי הרול שומר על צורתו.
מכינים בצורה זו את כל הרולים.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.
חותכים את הרולים לגודל "ביס" ומגישים עם רוטב שזיפים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר