ספר האפייה של ארז קומרובסקי

בספר זה חושף ארז את סודות האפייה, כמו האם להשתמש בשמרי טריים או יבשים, זמני תפיחה מומלצים, חשיבות ניפוי קמח, ואיך להפיק את המקסימום מתנור האפייה הביתי

ספר האפייה של ארז קומרובסקי
מאפים – לחמים – עוגות
מאת: ארז קומרובסקי
צילום: ארז בן-שחר
עורכת הספר: נעמה אברמוביץ'
עיצוב הספר והעטיפה: Koniak Design
הוצאת כתר
מחיר מומלץ: 138 ₪

ארז קומרובסקי, שהתחיל את דרכו הקולינרית באפייה ולחם, יצר את המותג לחם ארז שהפך במהרה גם למסעדה ולרשת חנויות לחם ובתי קפה – שממנה יצא בהמשך. עכשיו הוא חוזר אל הלחם והאפייה, ובגדול.

ארז חי בשנים האחרונות ביישוב מתת בגליל, שם הוא מקיים סדנאות אוכל מגוונות – שמי שלא היה בהן, חייב זאת לעצמו.

בספר זה חושף ארז את סודות האפייה, כמו האם להשתמש בשמרי טריים או יבשים, זמני תפיחה מומלצים, חשיבות ניפוי קמח, ואיך להפיק את המקסימום מתנור האפייה הביתי.
הספר שכל מתכוניו כשרים כולל את הפרקים הבאים: לחמים, לחמי שאור, לחמניות, חלות, לחמים במחבת, מאפים מלוחים, ומאפים מתוקים.

בין המתכונים בכל פרק:
לחמים – לחם שטוח ממולא בעגבניות מיובשות, לחם קישואים וציר עוף.
לחמי שאור – לחם כפרי צרפתי, לחם מלא עם בצל ירוק ואגוזי מלך.
לחמניות – לחמניות פופקורן, לחמניות בצל מקורמל וגבינת גרוייר.
לחמים במחבת – לחם חריף מקוצ'ין, אינג'רה מקמח טף (ללא גלוטן).
מאפים מלוחים – טובטלינו במילוי תפוחי אדמה וקימל, קרפלך כרובית חריפים. מאפים מתוקים – גלילות שמרים במילוי פרג לימוני, בריוש שקים ודובדבנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר