במהלך חודש מאי יתקיים במסעדת Porter & Sons פסטיבל בירה עם המבחר הגדול ביותר של בירות ישראליות תחת קורת גג אחת. את חלקן הגדול ניתן לשתות לראשונה גם מהחבית.

בין הבירות שיימזגו מחבית: פורטר אלון ופסיפלורה של מבשלת נגב, גרין של מבשלת אלכסנדר, כהה מרושעת של מבשלת רונן, חיטה בווארית מעמק האלה, דאבל בוק של מבשלת בזלת, שתי בירות של מבשלת סלארה (סמוקד סטאוט ודארק ביטר), פילז של פאבו, אינדירה ועוקץ של מבשלת הדובים. בנוסף יימכרו עוד עשרות סוגים של בירות ישראליות מבקבוק.

למתלבטים ולאלה שרוצים להתנסות בכמה שיותר בירות, יוצע מסלול טעימות הכולל 6 כוסות של בירה ישראלית (בכוסות של 120 מ"ל, 64 ש"ח לכל המסלול). מסלול הטעימות יכלול בירה מייצגת מכל ז'אנר: בירה מלכה – חיטה, מבשלת הנגב – פסיפלורה, מבשלת שפירא – סטאוט, מבשלת אלכסנדר- גרין, מבשלת רונן – כהה מרושעת, מבשלת סלרה – דרק ביטר.

את הבירות ילווה תפריט ספיישלים עם מאזטים וסלטים קטנים, וגם מנות כמו סלט טאבולה ושרימפס עם לימון כבוש ופלפל חריף (44 ש"ח); נקניקיית מרגז עם חציל קלוי וסלט עגבניות (38 ש"ח); סלט מנגל – חציל, עגבניה בצל ושום עם טחינה והרבה לימון (32 ש"ח), ומעורב ירושלמי על לאפה, עם עמבה ופלפל שיפקה (38 ש"ח).

Porter & sons
רח' הארבעה 14 תל אביב
טל. 6244355–03
כל יום, 12:00 עד הלקוח האחרון

צילום גיא מועלם