עוגיות שיבולת שועל בננה ושוקולד טבעוניות

מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים. מעצבים את העוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל מציעה מתכון לקינוח טבעוני טעים בריא ופשוט להכנה של עוגיות שיבולת שועל עם בננה ושוקולד

רכיבים

1 כוס שיבולת שועל

2 בננות בשלות

½ כוס שוקולד צ'יפס

½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מועכים את הבננה בקערה בעזרת מזלג ללא הקליפה.

מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל.

מערבבים יחד עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים.

מעצבים את העוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של Teka

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר