מצרכים
5-6 מצות
500 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל (אפשר לשחק עם חצי שוקולד ואז להקציף בנפרד חצי וניל וחצי שוקולד)
4 כפות אבקת סוכר
1 כוס חלב
2 כוסות חלב בנפרד להרטבת מצות
אופן ההכנה
מקציפים שמנת ומוסיפים בהדרגה פודינג, חלב ואבקת סוכר עד קבלת קרם יציב.
מרטיבים כל מצה בחלב ומניחים שכבה ראשונה בתבנית.
מורחים חלק מהקרם.
חוזרים על תהליך הרטבת מצות וקרם במשך כמה שכבות שרוצים.
השכבה העליונה יכולה להיות שכבת קרם עם אבקת קקאו או שכבה של שוקולד מריר מומס עם חלב.
על שכבת הקרם אפשר גם לסדר פירות טריים כמו תותים, ואפילו ג'לי חם מעל – הכול כיד הדמיון ומלאי המזווה.
לשמור במקרר.
אפשר להזמין אצל יאנה דוברוביצקי מקייטרינג Eat & Love מגוון מטעמים גם לפסח. 054-5582181