עוגת גבינה פירורים

מתכון של סיון בייקרי – עוגת גבינה פירורים לחג השבועות. אחת ממגוון עוגות החג של הקונדיטוריה הכולל גם עוגת גבינה טבעונית

מצרכים להכנת הבצק עבור הפירורים

2.5 כוסות קמח

2 חלמון ביצה

200 גרם חמאה שאוהבים

5 כפות גדושות של סוכר לבן

מצרכים להכנת המלית

400 גרם שמנת מתוקה

1 גביע גבינה לבנה 5%

1 שקית סוכר וניל

1 כפית אינסטנט פודינג

צילום סיון לזימי

אופן ההכנה

הכנת הבצק

מערבבים את כל המצרכים של הבצק עד קבלת בצק אחיד.

משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26.

אופים בתנור כ-30 דקות בחום של 180 מעלות עד שהבצק מזהיב.

מוציאים את הבצק המוכן מהתנור.

מניחים בחוץ בטמפרטורת החדר לצינון.

לאחר שהבצק קר מגרדים את השכבה העליונה שלו לפירורים ומניחים בצד.

הכנת המלית

מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר וניל ואינסטנט פודינג. מוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול.

הרכבת העוגה

יוצקים את המלית על הבצק האפוי הקר.

מפזרים מעל המלית את הפירורים.

מכניסים למקרר למספר שעות או למשך כל הלילה.

למגוון עוגות גבינה שבועות 2021 של סיון בייקרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר