שייק טחינה סילאן ומיקס שקדים ואגוזים
מצרכים
3 כפות גדושות ממרח טחינה עם סילאן כמו של אחוה (400 גר' במיכל)
2 תמרים מגולענים
1 בננה רכה פרוסה
1/2 כוס מיקס שקדים: שקדים קלופים לא קלויים, אגוזי מלך, אגוזי מלוז, פקאנים מסוכרים
1 כוס חלב שקדים
שייק חלוה ופירות אדומים
מצרכים
3 כפות גדושות ממרח חלוה עם שוקולד "אחוה" (400 גר' במיכל)
1 כף חמוציות
1/2 כוס פירות אדומים קפואים: פטל, חמוציות, דובדבנים
1 כף זרעי צ'יה
1 כוס חלב קוקוס
שייק שוקולדי "מוגזם"
מצרכים
3 כפות גדושות ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר "אחוה" (400 גר' במיכל)
2-3 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות
1 כפית אבקת קקאו
1 כוס חלב
להגשה (אופציונלי)
מיכל קצפת "ספריי", עוגיות שוקולד צ'יפס, שברי מקופלת, סוכריות צבעוניות, שיערות חלבה, סוכריות גומי.
אופן ההכנה
מניחים את המרכיבים בבלנדר ו/או מעבד מזון ייעודי להכנת שייקים.
טוחנים בפולסים ארוכים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.
אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם.
מוזגים לכוס גבוהה ומקשטים.
את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית.