טריפל שייקים קיציים

את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית
"אחוה", יצרנית הטחינה, מגישה שלוש הצעות לשייקים אישיים בשילוב ממרח הטחינה מתוצרתה

שייק טחינה סילאן ומיקס שקדים ואגוזים

מצרכים

3 כפות גדושות ממרח טחינה עם סילאן כמו של אחוה (400 גר' במיכל)

2 תמרים מגולענים

1 בננה רכה פרוסה

1/2 כוס מיקס שקדים: שקדים קלופים לא קלויים, אגוזי מלך, אגוזי מלוז, פקאנים מסוכרים

1 כוס חלב שקדים

שייק חלוה ופירות אדומים

מצרכים

3 כפות גדושות ממרח חלוה עם שוקולד "אחוה" (400 גר' במיכל)

1 כף חמוציות

1/2 כוס פירות אדומים קפואים: פטל, חמוציות, דובדבנים

1 כף זרעי צ'יה

1 כוס חלב קוקוס

שייק שוקולדי "מוגזם"

מצרכים

3 כפות גדושות ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר "אחוה" (400 גר' במיכל)

2-3 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות

1 כפית אבקת קקאו

1 כוס חלב

להגשה (אופציונלי)

מיכל קצפת "ספריי", עוגיות שוקולד צ'יפס, שברי מקופלת, סוכריות צבעוניות, שיערות חלבה, סוכריות גומי.

אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד  1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם
אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם. צילום יולה זובריצקי

אופן ההכנה

מניחים את המרכיבים בבלנדר ו/או מעבד מזון ייעודי להכנת שייקים.

טוחנים בפולסים ארוכים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.

אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד  1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם.

מוזגים לכוס גבוהה ומקשטים.

את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר