עוגת שוקולד עשירה

יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור. אופים ב-165 מעלות כ-30-35 דקות
שרית גז – הקונדיטורית של רשת קפה ביגה מציעה את המתכון של עוגת השוקולד הנמכרת ביותר בסניפי הרשת. לדבריה היא עשירה, מלאת טעמים, רכה, יפה וטעימה במיוחד

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר

130 גרם חמאה

5 ביצים

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

70 גרם קמח או קמח ללא גלוטן

1 כפית אבקת אפייה

50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות.

מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי.

מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.

מוסיפים את היבשים ואת השוקולד צי'פס.

מערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שמתאחדת.

יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור.  

אופים ב-165 מעלות כ-30-35 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר