מצרכים
200 גרם שוקולד מריר
130 גרם חמאה
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
70 גרם קמח או קמח ללא גלוטן
1 כפית אבקת אפייה
50 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות.
מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.
מוסיפים את היבשים ואת השוקולד צי'פס.
מערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שמתאחדת.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור.
אופים ב-165 מעלות כ-30-35 דקות.