מצרכים
1 וחצי כוס קמח כוסמין
1/2 כוס סוכר קוקוס
1 כף אבקת אפייה
1 כפית אבקת קינמון
קמצוץ מלח
1/3 כוס שמן זית
3 ביצים
¼ כוס חלב שקדים
6 כפות רסק תפוחים
1 כף חומץ תפוחים
1 תפוח חתוך לקוביות
½ כוס אגוזי מלך קצוצים ו- ¼ כוס שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים.
מוסיפים את היבשים.
מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומעבירים לתבנית.
מקשטים מעל עם אגוזי מלך קצוצים ושקדים פרוסים.
מפזרים מעל מעט סוכר קוקוס לקרמול.
מכניסים לתנור ל- 30 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.