עוגת תפוחים

מרכז MALL 7 בבאר שבע וניצת הדובדבן במקום מציעים מתכון לעוגת תפוחים פשוטה קלה ומהירה לחג שתהפוך כל שולחן חג למנצח

מצרכים

1 וחצי כוס קמח כוסמין

1/2 כוס סוכר קוקוס

1 כף אבקת אפייה

1 כפית אבקת קינמון

קמצוץ מלח

1/3 כוס שמן זית

3 ביצים

¼ כוס חלב שקדים

6 כפות רסק תפוחים

1 כף חומץ תפוחים

1 תפוח חתוך לקוביות

½ כוס אגוזי מלך קצוצים ו- ¼ כוס שקדים פרוסים לקישוט

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים.

מוסיפים את היבשים.

מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומעבירים לתבנית.

מקשטים מעל עם אגוזי מלך קצוצים ושקדים פרוסים.

מפזרים מעל מעט סוכר קוקוס לקרמול.

מכניסים לתנור ל- 30 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר