עוף ממולא בפירות יבשים

חומרים לעוף: 4 יח' חזה עוף או כרעיים מפורקים2 כף סילאן2 ליטר מים רותחיםחומרים למילוי:100 גרם משמש מיובש100 גרם שזיפים מיובשים50 גרם צימוקים50 גרם חמוציות2 כפות דבש1 יח' בצל בנוני קצוץ3 יח' עלי מנגולד (קצוצים)3 כפות שמן1/4 כפית פלפל שחורמלח אופן ההכנה:חותכים את המשמש והשזיפים לקוביות.מקפיצים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ומוסיפים את עלי המנגולד.מערבבים את כל חומרי המילוי.פורסים ניילון נצמד, עליו מניחים את העוף ובשליש הקדמי של העוף מניחים את חומרי המילוי.מגלגלים את העוף בעזרת ניילון נצמד כמו סוכריה.את ה"סוכריה" נגלגל שוב עם נייר כסף ונבשל במים רותחים כ- 25 דקות.מוציאים את העוף מהניילון הנצמד.מערבבים את הסילאן עם המלח והפלפל עם גלילי העוף.את העוף צורבים במחבת כ- 3 דקות3מכל צדדיו.פורסים את העוף לטבעות ומגישים.שף מאיר רוזנברג הוא ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימוניםצילום מאיר רוזנברג

חומרים לעוף:
4 יח' חזה עוף או כרעיים מפורקים
2 כף סילאן
2 ליטר מים רותחים

חומרים למילוי:
100 גרם משמש מיובש
100 גרם שזיפים מיובשים
50 גרם צימוקים
50 גרם חמוציות
2 כפות דבש
1 יח' בצל בנוני קצוץ
3 יח' עלי מנגולד (קצוצים)
3 כפות שמן
1/4 כפית פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:
חותכים את המשמש והשזיפים לקוביות.
מקפיצים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ומוסיפים את עלי המנגולד.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
פורסים ניילון נצמד, עליו מניחים את העוף ובשליש הקדמי של העוף מניחים את חומרי המילוי.
מגלגלים את העוף בעזרת ניילון נצמד כמו סוכריה.
את ה"סוכריה" נגלגל שוב עם נייר כסף ונבשל במים רותחים כ- 25 דקות.
מוציאים את העוף מהניילון הנצמד.
מערבבים את הסילאן עם המלח והפלפל עם גלילי העוף.
את העוף צורבים במחבת כ- 3 דקות3מכל צדדיו.
פורסים את העוף לטבעות ומגישים.

שף מאיר רוזנברג הוא ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימונים
צילום מאיר רוזנברג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר