ערב יינן עם יואב לוי, יינן ובעלים של יקב בזלת הגולן, יתקיים  במרתף היין של סופרדרינק ברמת השרון, ביום ב', 19.10.2009, בשעה:20.30.

יקב בזלת הגולן מייצר יין באופן מסחרי משנת 1998. ענבי הקברנה סוביניון והמרלו של היקב גדלים בגובה של 500 מטר מעל פני הים, באזור מעולה לגידול ענבים אדומים – בחורף הטמפרטורה נמוכה, בקיץ חם ויבש, וקיימים הפרשי טמפרטורה משמעותיים בין היום והלילה. כל היינות ניתנים ליישון לתקופה ארוכה.

בין היינות בטעימה:
מרלו ברונזה – יין על טהרת ענבי המרלו, בעל צבע עמוק, עם ניחוח עשיר של שזיפים וטעם דובדבן כהה על רקע של אלון. סיום ארוך וחלק.
קברנה סוביניון רזרב – 100% קברנה סוביניון. יין חלק, נדיב ומאוזן היטב. טעמים עשירים ובשלים דומדמניות, תותי בר, אקליפטוס ושזיפים, טאנינים כמעט מתוקים וטעם אלון מעושן.
קברנה סוביניון ברונזה – יין רך, מעוגל ומלא, עם טעמים מוצקים של תותי בר, דומדמניות, אלון, ווניל ומינרלים. סיום ארוך. מיוצר על טהרת ענבי הקברנה סוביניון.

מחיר השתתפות: 100 ₪.
מספר המקומות מוגבל. הנחה לרוכשי יינות היקב בערב זה.

סופרדרינק
רח' אוסישקין 45, רמת השרון
טל. 5497707-03
yoav@superdrink.co.il