רכיבים
לקלתית
250 גרם גרנולה
1/2 כפית מלח
70 גרם מרגרינה מומסת
למלית
400 מ"ל חלב קוקוס
40 גרם סירופ אגבה
60 גרם מיץ לימון
2 גרם אגר אגר
קורט אבקת וניל
גרידת לימון
להגשה (אופציונלי)
תותים
פטל
אוכמניות
אופן ההכנה
במעבד מזון מרסקים את הגרנולה.
מוסיפים מלח ומרגרינה.
מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית פאי בקוטר 20 ס"מ.
מהדקים לתחתית התבנית.
בסיר מערבבים את כל מרכיבי המלית למעט מיץ הלימון.
מביאים לרתיחה במשך מספר דקות תוך כדי ערבוב.
מסירים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון.
מערבבים ויוצקים את המלית מעל תחתית הגרנולה.
מוודאים שהיא מכסה את כל תחתית הגרנולה באופן שווה.
מקררים במשך מספר שעות במקרר.
לפני ההגשה מעטרים בפירות.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה