פאי לימון ללא אפייה

מערבבים ויוצקים את המלית מעל תחתית הגרנולה. מוודאים שהיא מכסה את כל תחתית הגרנולה באופן שווה. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של פאי לימון ללא אפייה לציון יום הפאי הבינלאומי לכבוד המספר האינסופי פאי (3.14) ומתאים וטעים כל השנה

רכיבים

לקלתית

250 גרם גרנולה

1/2 כפית מלח

70 גרם מרגרינה מומסת

למלית

400 מ"ל חלב קוקוס

40 גרם סירופ אגבה

60 גרם מיץ לימון

2 גרם אגר אגר

קורט אבקת וניל

גרידת לימון

להגשה (אופציונלי)

תותים

פטל

אוכמניות

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

במעבד מזון מרסקים את הגרנולה.

מוסיפים מלח ומרגרינה.

מערבבים היטב.

יוצקים לתבנית פאי בקוטר 20 ס"מ.

מהדקים לתחתית התבנית.

בסיר מערבבים את כל מרכיבי המלית למעט מיץ הלימון.

מביאים לרתיחה במשך מספר דקות תוך כדי ערבוב.

מסירים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון.

מערבבים ויוצקים את המלית מעל תחתית הגרנולה.

מוודאים שהיא מכסה את כל תחתית הגרנולה באופן שווה.

מקררים במשך מספר שעות במקרר.

לפני ההגשה מעטרים בפירות.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר