פוקצ'ת פיצה דגים ושקדים לבנים

מניחים בצורה שווה פילה לברק בלי עור שעבר מריחה של פסטו, שמן זית, מיץ לימון ומלח גס. מפזרים שקדים טריים לבנים גרוסים ותפוחים יבשים ומכניסים לתנור לכ-15 דקות ב-200 מעלות
אתר 'שוק הדגים' מציע מתכון מיוחד לט"ו בשבט בו הדג מככב על הפיצה. בהחלט מעניין לנסות

רכיבים לבצק

500 גרם קמח

35 גרם סוכר

5 גרם שמרים

7 גרם מלח

340 מ"ל מים

30 גרם שמן זית

אופן הכנת הבצק

מערבבים ולשים.

מכסים בניילון נצמד להתפחה במשך 60 דקות.

לאחר שהבצק הכפיל את נפחו לשים מעט.

מוסיפים כף פסטו, תימין ורוזמרין.

משטחים על תבנית וממתינים 15 דקות להתפחה נוספת.

הכנת הפיצה

מפזרים מעט שמן זית.

מניחים בצורה שווה פילה לברק בלי עור שעבר מריחה של פסטו, שמן זית, מיץ לימון ומלח גס.

מפזרים שקדים טריים לבנים גרוסים ותפוחים יבשים.

מכניסים לתנור לכ- 15 דקות ב- 200 מעלות.

באתר "שוק הדגים" ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי דגים טריים שניתן להזמין עד הבית, כמו גם מתכונים, ספיישלים, ערכות הרכבה עצמית בבית של סושי ויינות

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר