רכיבים לבצק
500 גרם קמח
35 גרם סוכר
5 גרם שמרים
7 גרם מלח
340 מ"ל מים
30 גרם שמן זית
אופן הכנת הבצק
מערבבים ולשים.
מכסים בניילון נצמד להתפחה במשך 60 דקות.
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו לשים מעט.
מוסיפים כף פסטו, תימין ורוזמרין.
משטחים על תבנית וממתינים 15 דקות להתפחה נוספת.
הכנת הפיצה
מפזרים מעט שמן זית.
מניחים בצורה שווה פילה לברק בלי עור שעבר מריחה של פסטו, שמן זית, מיץ לימון ומלח גס.
מפזרים שקדים טריים לבנים גרוסים ותפוחים יבשים.
מכניסים לתנור לכ- 15 דקות ב- 200 מעלות.
באתר "שוק הדגים" ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי דגים טריים שניתן להזמין עד הבית, כמו גם מתכונים, ספיישלים, ערכות הרכבה עצמית בבית של סושי ויינות
תגובה אחת
ווואווו איזה יופי אני רוצה לאכול פוקצה כזאת הבטן שלי עושה גירגורים