מצרכים
פלפלים חריפים מטוגנים קלות
2 שיני שום קצוצות
שמן זית
חומץ
מלח
פילה דג לבן ללא עור (לבחירה: דניס, לברק, אמנון) חתוך לקוביות עבות
200 מ"ל רוטב עגבניות (ללא תוספת תיבול)
עלי כוסברה
קורט פלפל שאטה גרוס
פלפל חריף כבוש
4 עגבניות שרי חצויות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן את הפלפלים עד שהקליפה מתחילה להיסדק.
לפרוס אותם לפרוסות עבות בעובי של כ-2 ס"מ.
להניח בקערה, לכסות בשמן זית ולהוסיף 3 כפות חומץ וקורט מלח.
לחכות לפחות 60 דקות עד השימוש.
הרכבת המנה
להניח את הדג ושאר חומרי הגלם במחבת.
לבשל עד רתיחה ועוד 5-10 דקות לאחר רתיחה.
הגשה
להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים.
לפזר מעט עלי כוסברה מעל.
רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה.