פילה דג לבן ברוטב עגבניות חריף

להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים. לפזר מעט עלי כוסברה מעל. רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה
שף ליאור חיניץ – השף הראשי של רשת קפה ביגה מציע מתכון לרגל ראש השנה וחגי תשרי שתאהבו לאכול אותו כל השנה. לא סתם זו אחת ממנות הדגל האהובות ברשת ביגה

מצרכים

פלפלים חריפים מטוגנים קלות

2 שיני שום קצוצות

שמן זית

חומץ

מלח

פילה דג לבן ללא עור (לבחירה: דניס, לברק, אמנון) חתוך לקוביות עבות

200 מ"ל רוטב עגבניות (ללא תוספת תיבול)

עלי כוסברה

קורט פלפל שאטה גרוס

פלפל חריף כבוש

4 עגבניות שרי חצויות

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

לטגן את הפלפלים עד שהקליפה מתחילה להיסדק.

לפרוס אותם לפרוסות עבות בעובי של כ-2 ס"מ.

להניח בקערה, לכסות בשמן זית ולהוסיף 3 כפות חומץ וקורט מלח.

לחכות לפחות 60 דקות עד השימוש.

הרכבת המנה

להניח את הדג ושאר חומרי הגלם במחבת.

לבשל  עד רתיחה ועוד 5-10 דקות לאחר רתיחה.

הגשה

להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים.

לפזר מעט עלי כוסברה מעל.

רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר