פילה סלמון ביין לבן וסילאן

צולים בתנור כ- 15 דקות או עד שהדגים מוכנים לטעמכם ומגישים עם שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ לצד פרוסות לימון
מתכון של תום פרנץ שף הבית של קונסטרוקטה מתוך חוברת המתכונים החדשה של החברה

מצרכים

לדג סלמון

6  נתחי פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד
3 כפות שמן זית
¼ כוס יין לבן
2 כפות סילאן
מלח ופלפל לפי הטעם

לגזר צלוי

6 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
1 כף סוכר חום
¼ כוס יין לבן
שמן זית לזילוף
מלח ופלפל לפי הטעם

להגשה

פרוסות לימון טרי
בצל ירוק קצוץ לטבעות
חופן שומשום קלוי

אופן ההכנה

הכנת הגזר

בקערה מערבבים היטב את פרוסות הגזר, הסוכר, היין הלבן.

מוסיפים שמן זית בנדיבות. ומתבלים במלח ופלפל.

מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה.

צולים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהגזרים מתחילים להתקרמל (כ- 20 דקות).

הכנת הדג
15 דקות לפני ההגשה צולים את הדג:

מערבבים את שמן הזית, היין הלבן והסילאן בקערית.
מעל הגזרים הצלויים מסדרים את הדגים ויוצקים את התערובת מהקערית.
צולים בתנור כ- 15 דקות או עד שהדגים מוכנים לטעמכם.

הגשה

מגישים עם שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ, לצד פרוסות לימון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר