פלאפל ברמונדי כשר לפסח

כשהשמן חם מטגנים את כדורי הברמונדי עד הזהבה יפה ומגישים חמים לצד סלט וטחינה. צילום ניר עצמון
כמו בכל פסח הגבלות החמץ מניעות לחפש מתכונים למאכלים מקוריים שמאפשרים להפוך את החג לטעים יותר. המתכון של דנה רענן מתאים לחג ויתכן שאפילו לא תתגעגעו לחמץ אחרי שתנסו אותו. כדורי פלאפל עם טוויסט מעניין של תוספת דג הברמונדי שמעשיר את הכדורים הטעימים

מצרכים

500 גרם פילה דג ברמונדי

2 כוסות חומוס מושרה במים כיממה

10 שיני שום

2 בצלים

פטרוזיליה

¾ פירורי קמח מצה

1 כף כמון

מלח ופלפל

אופן ההכנה

קוצצים את פילה הדג.

מעבירים למעבד מזון יחד עם החומוס, שום, בצל, פירורי קמח מצה, פטרוזיליה ותבלינים.

מעבדים עד קבלת מרקם אחיד.

מעבירים את העיסה לקערה ומכניסים לקירור במקרר לשעה.

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

בינתיים יוצרים כדורי ברמונדי מהעיסה.

כשהשמן חם מטגנים את כדורי הברמונדי עד הזהבה יפה.

הגשה

מוציאים לנייר סופג.

מגישים חם לצד סלט וטחינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר