מרכיבים:
1 חבילה פנה ללא גלוטן
1 צנצנת רוטב עגבניות ארבייטה
3 שיני שם
2 כפות שמן זית מעולה
20 זיתים מרוקאים מגולענים
צנצנת אנשובי בשמן
חופן צלפים בחומץ
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
קוצצים את שיני השום ומוסיפים את האנשובי לטיגון קצר.
מוסיפים את הזיתים והצלפים.
מבשלים על אש בינונית, עד שהשום מזהיב (שימו לב שלא ישרף).
יוצקים את רוטב העגבניות, ומערבבים.
בינתיים מבשלים את הפסטה ללא גלוטן לפי הוראות ההכנה.
מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
מוסיפים את מי הבישול לסיר הרוטב,
מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות נוספות.
יוצקים על הפסטה ומגישים
צילום אסף אמברם