פנה ללא גלוטן ברוטב ארבייטה וזיתים מרוקאים

מרכיבים:1 חבילה פנה ללא גלוטן1 צנצנת רוטב עגבניות ארבייטה3 שיני שם2 כפות שמן זית מעולה20 זיתים מרוקאים מגולעניםצנצנת אנשובי בשמןחופן צלפים בחומץאופן ההכנה:מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. קוצצים את שיני השום ומוסיפים את האנשובי לטיגון קצר. מוסיפים את הזיתים והצלפים.מבשלים על אש בינונית, עד שהשום מזהיב (שימו לב שלא ישרף). יוצקים את רוטב העגבניות, ומערבבים.בינתיים מבשלים את הפסטה ללא גלוטן לפי הוראות ההכנה.מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול. מוסיפים את מי הבישול לסיר הרוטב, מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות נוספות. יוצקים על הפסטה ומגישיםצילום אסף אמברם

מרכיבים:
1 חבילה פנה ללא גלוטן
1 צנצנת רוטב עגבניות ארבייטה
3 שיני שם
2 כפות שמן זית מעולה
20 זיתים מרוקאים מגולענים
צנצנת אנשובי בשמן
חופן צלפים בחומץ

אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
קוצצים את שיני השום ומוסיפים את האנשובי לטיגון קצר.
מוסיפים את הזיתים והצלפים.
מבשלים על אש בינונית, עד שהשום מזהיב (שימו לב שלא ישרף).
יוצקים את רוטב העגבניות, ומערבבים.
בינתיים מבשלים את הפסטה ללא גלוטן לפי הוראות ההכנה.
מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
מוסיפים את מי הבישול לסיר הרוטב,

מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות נוספות.
יוצקים על הפסטה ומגישים

צילום אסף אמברם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר