פנה קוטה קראמבל פטריות

יוצקים מעל הפנה קוטה מעט מהקראמבל, חלמון ביצה ושתי חתיכות עירית קטנות על החלמון
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Kuppersbusch מציעה מתכון למנה שתרשים בקלי קלות את האורחים והמשפחה בחגים ובמהלך השנה כולה. מכירים פנה קוטה כקינוח? קבלו אותה כמנה ראשונה

חומרים

לפנה קוטה

100 גרם פטריות מיובשות

400 מ"ל שמנת לבישול

200 מ"ל חלב

3 בצלי שאלוט

4 דפי ג'לטין

אגוז מוסקט

מלח, פלפל

לקראמבל הפטריות

50 גרם תערובת פטריות – לבחירתכם טריות או מיובשות

50 גרם פיסטוקים

50 גרם סוכר

50 גרם קמח

50 גרם חמאה

4 גרם מלח

לקישוט

חלמונים

פטריות מפוררות

עירית

אופן ההכנה

פנה קוטה

מחממים בסיר את החלב והשמנת.

בינתיים קוצצים דק את בצלי השאלוט ומטגנים אותם במחבת קטנה עד הזהבה.

מוסיפים את הבצל והפטריות המיובשות לסיר עם החלב והשמנת.

מבשלים על חום נמוך במשך 15 דקות.

מרטיבים את דפי הג'לטין בקערה עם מים קרים.

מסננים את תערובת הפנה קוטה מהפטריות.

מוסיפים את התבלינים ודפי הג'לטין.

מערבבים הכול עד איחוד מלא.

יוצקים את התערובת בקערות קטנות שונות.

מניחים להן להתקרר עד התמצקות.

קראמבל

מרסקים את הפטריות שסוננו ואת שאר חומרי הקראמבל בעזרת מעבד מזון עד קבלת מרקם מגורען.

מניחים את התערובת על גבי תבנית אפייה.

אופים את התערובת במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות.

לקישוט

יוצקים מעל הפנה קוטה מעט מהקראמבל, חלמון ביצה ושתי חתיכות עירית קטנות על החלמון.

מגישים.

מתכונים נוספים באתר מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Kuppersbusch

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר