פסטה בנקניקיות ועשבי תיבול

חומרים350 גרם פסטה פטוצ'יני- ברילה8 נקניקיות פרוסות דק1 צינצנת רוטב נפולטנה1 בצל קצוץ 1 גזר קצוץשן שום כתושה1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה4 כפות שמן מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהמבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן. מסננים ומניחים בצד. מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן עד לריכוך . מוסיפים למחבת רסק העגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .

חומרים
350 גרם פסטה פטוצ'יני- ברילה
8 נקניקיות פרוסות דק
1 צינצנת רוטב נפולטנה
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
שן שום כתושה
1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן. מסננים ומניחים בצד.
מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן עד לריכוך . מוסיפים למחבת רסק העגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר