החומרים
500 גרם פטוצ'יני ברילה
40 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
סלסילת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
סלסילת פטריות פורטבלו פרוסות
2 שקיות פטריות יער פורצ'יני מושרות במעט מים פושרים
רבעכוס יין לבן
2 חבילות שמנת מתוקה
עלי בזיליקום שלמים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" על פי הוראות האריזה.
לרוטב : ממיסים את החמאה במחבת ומאדים קלות את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
מערבבים עם הפסטה ומגישים.