פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום ומוצרלה

מעבירים לקערת הגשה. מסדרים מעל הפסטה את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד. צילום רונן מנגן
פסטה טעימה קלילה מרעננת ומיוחדת יכולה להיות כוכבת בכל ארוחה גם בימי הקיץ החמים כאשר משלבים בין פסטה, לגבינה ורטבים. מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון קיצי עם טוויסט: פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה בפאלו

חומרים ל-4 מנות

1 חבילת פסטה קצרה פוזילי (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן

8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום כמו של ברילה

להגשה

20 עגבניות שרי

1 בצל חתוך לרצועות דקות

6 שיני שום פרוסות

3 ענפי תימין

3 גבעולי בזיליקום

6 כפות שמן זית

2 פלפל צ'ילי שלמים

מלח אטלנטי לפי הטעם

לקישוט

2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות

אופן ההכנה

על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.

צולים בחום גבוה – 200 מעלותבמשך כ-8 דקות עד שמשחים.

מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות.

מחממים ומערבבים היטב.

הגשה

מעבירים לקערת הגשה.

מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה.

מגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר