פסטה פנה סלמון ברוטב אלפרדו

מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון. מוסיפים שן שום ורוטב אלפרדו ומבשלים כ-3 דקות. צילום shutterstock
לקראת יום הפסטה הבינלאומי אותו מציינים מדי שנה ב-25 באוקטובר מציעה רשת קפה גרג מתכון קל להכנה המשלב פסטה פנה ודג סלמון ברוטב מעודן

רכיבים

200 גרם פסטה מסוג פנה

150 קוביות סלמון

15 גרם עירית קצוצה

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

1 גרם גרידת לימון

10 גרם חמאה

1 שן שום קצוצה

לרוטב אלפרדו

150 גרם שמנת מתוקה לבישול

חלב לפי הצורך

20 גרם חמאה

1 כף קמח

1 גרם אגוז מוסקט

מלח לפי טעם

אופן ההכנה

ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים קורט מלח ומבשלים את הפנה כ-2-3 דקות.

[עדיף להכין כאשר הרוטב מוכן ורק מוסיפים את הפנה].

שמים את החמאה במחבת רחבה.

ברגע שנמסה מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב.

מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה.

מוסיפים את שאר הרכיבים.

מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנת המנה

מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.

מוסיפים שן שום ורוטב אלפרדו, ומבשלים כ- 3 דקות.

מוסיפים עירית, פטרוזיליה וגרידת לימון.

מוסיפים את הפנה לרוטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר