מצרכים למילוי עבור 10 רולים
20 גרם שמן זית
60 גרם בצל קצוץ
50 גרם פטריות קצוצות
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות
20 גרם פטרוזיליה
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן
לעטיפה
10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית.
לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות.
לקרר היטב את המילוי.
לחמם תנור ל-220 מעלות.
לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה.
לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח-מים.
למרוח את הרולים בשמן זית.
לפזר עליהם מעט סומסום.
להכניס את הרולים לתנור למשך כ- 15 דקות עד שמשחימים.
לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם.