רכיבים
600 גרם כרובית
2 כפות קמח שיבולת שועל
2 כפות קמח שקדים
6 כפות ציר ירקות
1⁄2 כפית אבקת בצל
1⁄2 כפית שום כתוש
1⁄2 כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות רוטב ברביקיו
אופן ההכנה
חותכים את הכרובית לפרחים.
שוטפים היטב ומניחים בצד.
מערבבים את קמח שיבולת השועל, ציר הירק, אבקת בצל, שום כתוש, פפריקה מלח ופלפל יחד.
משאירים את התערובת לעמוד במקרר למשך 30 דקות לאיחוד הטעמים.
לאחר 30 דקות מערבבים את הרוטב עם פרחי הכרובית.
מצפים את הכרובית העטופה במרינדה בקמח השקדים.
טובלים טבילה נוספת ברוטב הברביקיו.
מכניסים בזהירות לסיר טיגון ללא שמן.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות (תלוי כמה שחומים תרצו את פרחי הכרובית).
מגישים לצד רוטב יוגורט, מקלות סלרי, צנון ורוקט.
מתכונים יצירתיים נוספים תמצאו בעמוד הפייסבוק של החברה