פריקה (חיטה ירוקה) חגיגית

מבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים. צילום שירה רז
מתכון של שף אסף גרניט – היועץ האסטרטגי של רשת נעמן למנה מזינה ומתאימה לימי החורף ולא רק, על בסיס פריקה – חיטה ירוקה

מצרכים

1 ק"ג פריקה

2 בצלים גדולים קצוצים

1 כרישה קצוץ

2 שיני שום קצוצות

50 גרם צימוקים שחורים

50 גרם צימוקים לבנים

1.5 ליטר ציר ירקות

60 גרם סילאן

מלח ופלפל

חאווייג'

אופן ההכנה

מטגנים בסיר את הבצל, הכרישה והשום עד הזהבה.

מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווייג'.

מכסים בציר ירקות.

מבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך.

מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר