פשטידת ברוקולי

מתכון ל- 4-6 מנותמצרכים:1 שקית מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט" (600 גרם)1/2 גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5% 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% 1/2 חבילה (125 גרם) גבינה בולגרית 5%, חתוכה לקוביות4 ביצים3 כפות קמח 1/2 כוס פירורי לחםמלח, פלפלאופן ההכנה:להפשיר את הברוקולי תחת מי ברז ולסנן.לערבב את כל המרכיבים למעט הברוקולי.להוסיף את הברוקולי ולערבב. להעביר את התערובת לתבנית משומנת.לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות.

מתכון ל- 4-6 מנות

מצרכים:
1 שקית מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט" (600 גרם)
1/2 גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5%
1 גביע (250 גרם) קוטג' 5%
1/2 חבילה (125 גרם) גבינה בולגרית 5%, חתוכה לקוביות
4 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
להפשיר את הברוקולי תחת מי ברז ולסנן.
לערבב את כל המרכיבים למעט הברוקולי.
להוסיף את הברוקולי ולערבב.
להעביר את התערובת לתבנית משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר