פשטידת פתיתים וגבינות

את הפשטידה ניתן לגוון עם כוס ירקות מאודים כגון בצל, פטריות, תרד, ברוקולי. צילום shutterstock מחלי ממן
חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא מציעה מתכון לפשטידה המהווה מקור כייפי וטעים של חלבון וסידן

חומרים ל-6 מנות

1 כוס פתיתים לא מבושלים

1 גביע קוטג' 5%

100 גרם גבינה צהובה מגורדת (כמו עמק)

2 ביצים

½ כפית מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט

צילום shutterstock מחלי ממן

אופן ההכנה

מבשלים את הפתיתים בהרבה מים כמו שמבשלים ספגטי. מניחים בצד להתקרר מעט.

בקערה גדולה מערבבים את הקוטג' עם הביצים וחצי מכמות הגבינה המגורדת.

מוסיפים את הפתיתים המבושלים.

מתבלים ומערבבים היטב.

מרססים מעט שמן בתבנית.

מעבירים לתוכה את התערובת.

מפזרים מעל את המחצית הנותרת של הגבינה המגורדת.

אופים בחום בינוני כ- 20 דקות.

מעבירים למצב גריל לעוד כמה דקות לקבלת מראה שחום וקריספי.

טיפים

את הפשטידה ניתן לגוון עם כוס ירקות מאודים כגון בצל,  פטריות, תרד, ברוקולי.

לקבלת טעם של פיצה ניתן להוסיף לתערובת הגבינות כף רסק עגבניות + חצי כוס אורגנו מיובש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר