רכיבים
לקישואים
2 קישואים
150 גרם פנקו
2 כפות עמילן תירס משובח
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח, פלפל
2 ביצים
שמן זית כתית מעולה
לרוטב
3 עלי בזיליקום
1/2 בצל סגול
1/2 שן שום
2 יוגורטים
מלח, פלפל
1/2 ליים
אופן ההכנה
שוטפים וחותכים את הקישואים בצורת מקלות ומייבשים היטב.
מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס משובח, פרמז'ן, מלח ופלפל.
טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת הרכיבים היבשים.
מניחים את המקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
מורחים שמן מעל ואופים ב- 200 מעלות במשך 20 דקות.
בינתיים מכינים את הרוטב
מערבבים עלי בזיליקום, בצל סגול, ואת שן השום עם יוגורט, מיץ ליים, מלח, ופלפל.
הגשה
מערבבים היטב עד לאיחוד ומגישים עם הצ'יפס.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה