צ'יפס קישואים עם פרמז'ן

טובלים את הקישואים בביצה ובתערובת הרכיבים היבשים. מניחים את המקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מורחים שמן מעל ואופים ב-200 מעלות במשך 20 דקות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לצ'יפס מקישואי זוקיני המוגש לצד גבינת פרמז'ן – מאכל מתאים לחורף הקר

רכיבים

לקישואים

2 קישואים

150 גרם פנקו

2 כפות עמילן תירס משובח

100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח, פלפל

2 ביצים

שמן זית כתית מעולה

לרוטב

3 עלי בזיליקום

1/2 בצל סגול

1/2 שן שום

2 יוגורטים

מלח, פלפל

1/2 ליים

אופן ההכנה

שוטפים וחותכים את הקישואים בצורת מקלות ומייבשים היטב.

מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס משובח, פרמז'ן, מלח ופלפל.

טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת הרכיבים היבשים.

מניחים את המקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

מורחים שמן מעל ואופים ב- 200 מעלות במשך 20 דקות.

בינתיים מכינים את הרוטב

מערבבים עלי בזיליקום, בצל סגול, ואת שן השום עם יוגורט, מיץ ליים, מלח, ופלפל.

הגשה

מערבבים היטב עד לאיחוד ומגישים עם הצ'יפס.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר