מצרכים
3 קישואים
1 ביצה
2 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית אורגנו מיובש
3 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
1/2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כוסות עמילן תירס
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס רוטב פיצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.
מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את "בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד הזהבה.
מוציאים מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.
מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה באופן אחיד.
מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.
מגישים חם.