פיצה קישואים

מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה באופן אחיד. מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות עד שהגבינה מותכת והבצק פריך. צילום גרונדיג
המומחים של GRUNDIG – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון קל ומהיר להכנה של פיצה מיוחדת עליה לא חשבתם – פיצה קישואים

מצרכים

3 קישואים

1 ביצה

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית אורגנו מיובש

3 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת

1/2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת

1/4 כוסות עמילן תירס

מלח ופלפל לפי הטעם

1/4 כוס רוטב פיצה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מגררים את הקישואים בפומפייה או במעבד מזון.

מעבירים את הקישואים לקערה גדולה ומוסיפים ביצה, שום, אורגנו, 1 כוס מוצרלה, פרמז'ן ועמילן תירס ומתבלים במלח ופלפל.

מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מעבירים את "בצק הקישואים" לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים עד הזהבה.

מוציאים מהתנור למנוחה של כ-25 דקות.

מורחים מעל את רוטב הפיצה ומפזרים את יתרת המוצרלה באופן אחיד.

מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות עד שהגבינה מותכת והבצק פריך.

מגישים חם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר