קבבוני תרד ושיבולת שועל

מצרכים:2 כוסות תרד טרי שטוף1 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית 1/2 בצל בינוני1/2 כוס פטרוזיליה1/2 כפית הל1/2 כוס טחינה אורגנית 2 כפות שומשום אורגני מיץ מחצי לימוןגרידת לימון מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהמחממים תנור ל-180 מעלות.בקערת מעבד מזון מערבבים את כל החומרים.טועמים ומתקנים תיבול.מעבירים לתבנית סיליקון קאפקייקס (מחולקת ל-24 שקעים) משומנת היטב.מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות בחום בינוני עד להשחמה.הצעת הגשה:משפדים על שיפודים, ומגישים עם טחינה או יוגורט מתובל בשמן זית שום ולימון."תבואות" מתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעייםלפרטים ולמתכונים

מצרכים:
2 כוסות תרד טרי שטוף
1 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית
1/2 בצל בינוני
1/2 כוס פטרוזיליה
1/2 כפית הל
1/2 כוס טחינה אורגנית
2 כפות שומשום אורגני
מיץ מחצי לימון
גרידת לימון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת מעבד מזון מערבבים את כל החומרים.
טועמים ומתקנים תיבול.
מעבירים לתבנית סיליקון קאפקייקס (מחולקת ל-24 שקעים) משומנת היטב.
מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות בחום בינוני עד להשחמה.

הצעת הגשה:

משפדים על שיפודים, ומגישים עם טחינה או יוגורט מתובל בשמן זית שום ולימון.

"תבואות" מתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים
לפרטים ולמתכונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר