מרכיבים לשתי מנות
2 ירכי שוק בינוניים
100 גרם אטריות אורז
חופן נבטים
3 עלי כרוב סיני חתוך גס
4 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
6 גבעולי כוסברה קצוצים דק
1 גבעול סלרי אמריקאי חותך גס
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
4 שיני שום קצוצות מטוגנות עד להשחמה קלה
סויה בהירה , סוכר ומלח .
הוראות הכנה
מבשלים את הירכיים כשעה בתוך סיר ובו 1.5 ליטר מים, חצי כפית מלח – על אש נמוכה עם מכסה סגור.
מוציאים מהסיר את העוף , מפרקים את הבשר מהעצם ושמים בצד .
מוסיפים לציר את הסלרי והכרוב הסיני – מתבלים במעט סויה עם 3 כפיות סוכר.
חולטים את האטריות בציר שמים בקערה – מעל שמים את הנבטים , הבצל הירוק והעוף . יוצקים את המרק והירק שבפנים ומעל מעטרים : בבוטנים, כוסברה קצוצה ובשום המטוגן.