קוקטייל על בסיס ברנדי
רכיבים ל-2 כוסות
80 גר' שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד חלב כמו אגו
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)
10 גר' ליקר קפה
קוביות קרח
אופן ההכנה
לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות.
לצקת את השמנת החמה על שוקולד החלב.
להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר.
להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח.
להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות.
למזוג לכוס הגשה.
לקישוט
לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד או סילאן.
לאחר מכן לטבול במהירות בעוגיות גרוסות.
לבסוף למזוג את המשקה לכוס.
קוקטייל שוקולד לבן ורום
רכיבים ל-2 כוסות
80 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד לבן כמו אגו
40 מ"ל רום לבן
גרידת תפוז מתפוז אחד
קוביות קרח
אופן ההכנה
לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות.
לצקת את השמנת החמה על השוקולד הלבן.
להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר.
להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח.
להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה.
לסנן ולמזוג לכוס הגשה.
לקישוט
חצאי פלחי תפוז חצויים