קוקטיילים על בסיס ליקר אמרולה

הסקוטית מבית ישרקו מציעה מתכוני קוקטיילים המבוסס על ליקר השמנת אמרולה המיוצר מפרי עץ האמרולה שגדל בדרום אפריקה. לאחר תהליך תסיסה וזיקוק בדודי נחושת מתיישן במשך כשנתיים בחביות עץ אלון. לליקר האמרולה טעמים אגוזיים מעניינים. מומלץ לשתייה כפי שהוא בכוס וויסקי על קרח או כבסיס לקוקטיילים שאחדים מוצעים כאן.

 Amarula Colada

רכיבים

1 מנה אמרולה

1/2 רום

3 מיץ אננס

1 בטידה דה קוקו

אופן ההכנה

לנער בשייקר את כל המרכיבים עם קרח כתוש.

למזוג לכוס קוקטייל גבוהה.

Hazel

רכיבים

1/2 מנה וודקה

1 אמרולה

1 פרנג'ליקו

1 שמנת

אופן ההכנה

לנער בשייקר את כל המרכיבים עם קרח כתוש.

למזוג לכוס קוקטייל גבוהה.

Mirage

רכיבים

1 אמרולה

1 ליקר תפוזים

1 ליקר קפה

אופן ההכנה

לנער בשייקר את כל המרכיבים עם קרח כתוש.

למזוג לכוס קוקטייל גבוהה.

Zambezi Sunset

רכיבים

1 אמרולה

1 ליקר קפה

1/4 גרנדין

8 תותים טריים או סירופ תות

אופן ההכנה

להכניס את כל המרכיבים לבלנדר.

למזוג לכוס קוקטייל גבוהה חצי מלאה בקרח כתוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר