מצרכים (ל- 2 כוסות של 300 מ"ל)
כ- 4 רימונים מקוררים
1.5 שוט (90 מ"ל) וודקה קפואה
4 קוביות קרח
אופן ההכנה
חוצים את הרימונים המקוררים ל- 2, סוחטים את המיץ משמונת חצאי הרימונים ע"י מסחטת לחיצה ידנית. להכניס לשייקר את הוודקה הקפואה ביחד עם קוביות הקרח, להוסיף את מיץ הרימונים לשקשק בשייקר עד שהקרח יימס (עד שיפסק הרעש של קוביות הקרח), למזוג ל- 2 כוסות זכוכית היי בול (כ- 300 מ"ל)
ניתן להוסיף מספר גרגירי רימון בתוך הכוס כקישוט.