קיש בצק עלים ופטריות

חומרים1 יח' גליל בצק עלים 1 ק"ג1 תבנית אפייה בינוני/ גדולהלמילוי3 יחידות בצל פרוסותחצי ק"ג פטריות פרוסות (אפשר מקופסא)100 גר' גבינה צהובה מגוררת2 כפות חמאהחופן פטרוזיליה קצוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורדחצי כוס שמנת + 2 ביציםאופן ההכנה1. מאדים את הבצל 2 דקות בחמאה באש בינונית.2. מוסיפים את הפטריות ומאדים 2 דקות נוספות.3. מתבלים, מסירים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.4. מצננים, מוסיפים גבינה צהובה.5. מערבבים בעזרת מטרפה ½ כף שמנת + 2 ביצים ויוצקים על התערובת למילוי . מערבבים היטב.6. עורכים את בצק העלים בתבנית האפייה ובעזרת מזלג מחוררים חורים (למניעת התפחת יתר).7. מסדרים על הבצק המחורר את המילוי.8. אופים בתנור ב- 170 מעלות עד שהבצק אפוי לצבע זהוב חום.9. מגישים חם.

חומרים
1 יח' גליל בצק עלים 1 ק"ג
1 תבנית אפייה בינוני/ גדולה

למילוי
3 יחידות בצל פרוסות
חצי ק"ג פטריות פרוסות (אפשר מקופסא)
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
2 כפות חמאה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט מגורד
חצי כוס שמנת + 2 ביצים

אופן ההכנה
1. מאדים את הבצל 2 דקות בחמאה באש בינונית.
2. מוסיפים את הפטריות ומאדים 2 דקות נוספות.
3. מתבלים, מסירים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.
4. מצננים, מוסיפים גבינה צהובה.
5. מערבבים בעזרת מטרפה ½ כף שמנת + 2 ביצים ויוצקים על
התערובת למילוי . מערבבים היטב.
6. עורכים את בצק העלים בתבנית האפייה ובעזרת מזלג מחוררים
חורים (למניעת התפחת יתר).
7. מסדרים על הבצק המחורר את המילוי.
8. אופים בתנור ב- 170 מעלות עד שהבצק אפוי לצבע זהוב חום.
9. מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר