חומרים
1 בטטה
5 ביצים
1 קופסת קוטג' 5%
1 שמנת קטנה לבישול 9%
2 חבילות פטריות
1 חבילה תרד
אגוז מוסקט
שמן זית
יין לבן
עגבניות מיובשות
½ קופסה גבינה בולגרית 5% (120-130 גר')
אופן ההכנה
פורסים את הבטטה לפרוסות דקות מאוד.
משמנים מעט תבנית אפייה ומרפדים בפרוסות הבטטה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות עד לריכוך קל.
על מחבת עם כף שמן מקפיצים פטריות ותרד.
מוסיפים מעט אגוז מוסקט ויין לבן.
בקערה מערבבים 5 ביצים, קופסת קוטג', ושמנת קטנה לבישול 9%.
מגרדים את הבולגרית ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים את הפטריות, התרד והעגבניות המיובשות לקערה ומערבבים.
מתבלים בטימין, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על פרוסות הבטטה.
מכניסים ל-30-40 דקות לתנור בחום 180 מעלות.