קנלוני אורז עם אבוקדו וסלמון ברוטב צ'ילי

מלאו את דפי האורז באבוקדו ולאחר מכן בתערובת הסלמון. קפלו את דפי האורז, עצבו לצורות גלילים וצלחתו. צילום טקה סטודיו
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנת דגים רעננה וטעימה ודלת קלוריות: קנלוני אורז עם אבוקדו וסלמון ברוטב צ'ילי

רכיבים

450 גרם סלמון טרי

1 בצל ירוק

10 גרם צלפים

20 גרם מלפפון חמוץ

½ כפית חרדל דיז'ון

½ כפית רוטב מירין

½ כף מיונז

1 אבוקדו

1 ליים

5 דפי אורז

ביצי דגים

נבטי אפונה

מיונז

מלח ופלפל

לרוטב צ'ילי

2 כפות אבקת צ'ילי גרוס

1 כפית אבקת שום

1 כפית סוכר חום

אופן ההכנה

חתכו את הסלמון לקוביות, הניחו בקערה ושימו בצד.

הוסיפו את הבצל הירוק, החמוצים והצלפים כשהם קצוצים דק. ערבבו הכול עם מיונז, חרדל ומירין.

הניחו בצד ל-15 דקות.

בינתיים מעכו את האבוקדו עם מיץ ליים.

הרכבת הקנלוני

טבלו את נייר האורז למשך 10 שניות במים.

הניחו על קרש חיתוך ששומן קודם לכן.

מלאו את דפי האורז באבוקדו ולאחר מכן בתערובת הסלמון.

קפלו את דפי האורז, עצבו לצורות גלילים וצלחתו.

קשטו כל גליל במיונז, ביצי דגים ונבטי אפונה.

הכנת הרוטב והגשה

חממו שמן זית עד שמעלה עשן אך הזהרו לא לשרוף אותו.

בינתיים שימו בקערה את הצ'ילי, אבקת השום והסוכר.

כשהשמן מספיק חם צקו לקערה עד שהשמן מפסיק לבעבע. ערבבו והגישו לצד הגלילים.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר