קציצות ברמונדי ברוטב עגבניות

כשהרוטב רותח ומבעבע מוסיפים את הקציצות בעדינות ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. צילום ניר עצמון
כשרוצים להכין משהו קל וטעים כמנה עיקרית קבלו מתכון של דנה פלג לקציצות דגים שמתאים לאכול אותן במזג אוויר סגרירי לצד אורז שסופג את הרוטב ואת הטעמים. המתכון ל-20 קציצות

מצרכים לקציצות

500 גרם דג ברמונדי טחון

1 ביצה
1 בצל בינוני
צרור כוסברה

פפריקה מתוקה

מלח

פלפל

¼ כוס פירורי לחם

מצרכים לרוטב

שמן

4 שיני שום

100 גרם רסק עגבניות

כורכום

פפריקה מתוקה

כמון

כפית סוכר

מלח

פלפל

צילום ניר עצמון
צילום ניר עצמון

אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון את הדגים יחד עם הכוסברה והבצל.

מוסיפים ביצה, פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.

יוצרים קציצות דקות ומניחים במקרר.

 הכנת הרוטב

מוסיפים למחבת 3 כפות שמן (לפי בחירתכם) ומטגנים את השום.

מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים ואת שאר התבלינים.

בישול הקציצות

כשהרוטב רותח ומבעבע מוסיפים את הקציצות בעדינות.

מבשלים הכל כ-20 דקות על אש נמוכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר