קציצות דג ברמונדי ברוטב פיקנטי

כשהירקות במחבת מתרככים מעט מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הקציצות הצרובות לרוטב. צילום שניר גואטה
מתכון של FOODY לברמונדי ישראלי. זמן הכנה 60 דקות. הכמויות ל-3 סועדים

מצרכים לקציצות

500 גרם פילה ברמונדי ישראלי נקי מעור ועצמות קצוץ דק או טחון

1 קישוא בינוני מגורד

1 בצל לבן מגורד

2 שיני שום קצוצות דק

1 תפוח אדמה מגורד

½ צרור כוסברה קצוץ דק

1 כפית מלח

1 כפית פלפל לבן טחון

מצרכים לרוטב

3 כפות שמן זית

2 פלפלים חריפים ירוקים חתוכים לחצי

2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לרצועות

1 חציל בלאדי חתוך לקוביות גסות

1 פחית עגבניות מרוסקות

1 כף פפריקה מתוקה

½ כף כמון

½ כף זרעי כוסברה טחונים

1.5 כפיות מלח

אופן ההכנה

מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי הקציצות.

מכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים.

מחממים מעט שמן במחבת עמוקה.

צורבים את הקציצות לקבלת צבע מכל הכיוונים.

במחבת עמוקה רחבה נפרדת מחממים שמן.

מטגנים בעדינות את התבלינים מלבד המלח (זהירות שלא ישרפו).

לאחר שעולה ריח טוב של תבלינים מהשמן מוסיפים את הפלפלים החריפים, הפלפלים המתוקים והחצילים ומטגנים מעט.

כשהירקות במחבת מתרככים מעט מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.

אחרי שהרוטב רתח מוסיפים את הקציצות הצרובות לרוטב.

מנמיכים את האש ללהבה בינונית.

מבשלים במחבת פתוחה כ -30-40 דקות עד שהרוטב מסמיך.

מתבלים במלח וטועמים (מתקנים טעמים אם צריך).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר