רביולי ארטישוק עם קרם חצילים וקונפי עגבניות שרי

חומרים ל- 4 סועדים:16 יח' רביולי במילוי ארטישוק1 יח' חציל שרוף על אש גלויה וקלוף 100 מ"ל שמן זית 0.5 שן שום קלוף1 כפית מלח2 כפות אומאמיקס או חצי כפית מלח נוספת10 יח' עגבניות שרי חצויות 1 גבעול טימין1 יח' שבבי שום1 כף סוכר 1 כפית מלח ים אטלנטי1 כף אומאמיקס או ניתן לוותראופן ההכנה:לקרם החצילים:בתוך בלנדר-כוס: להניח את החציל עם השום, מלח, פלפל, אומאמיקס.לטחון במהירות נמוכה ולהוסיף את ה- 100 מ"ל שמן זית בהדרגה, עד שנוצר מרקם אחיד וחלק.לקונפי עגבניות:לחמם תנור ל- 100 מעלות.לסדר את העגבניות בתוך תבנית עם שמן זית והתבלינים.להכניס לתנור ולאפות במשך שעה.את הרביולי לבשל 3 דקות בתוך מים חמים.הגשה:להגיש עם קרם החציל.לעטר בקונפי עגבניות שרי.UMAMIX מבית "מלח הארץ" היא תמצית אוממי 100% טבעית, המעניקה טעם עשיר ומאפשרת להפחית את כמות המלח באופן משמעותי. אוממי, הנחשב ל"טעם החמישי" ופירושו ביפנית "טעם מצוין", מופק ממלח ים ורכז ירקות עשירים באוממי.

חומרים ל- 4 סועדים:
16 יח' רביולי במילוי ארטישוק
1 יח' חציל שרוף על אש גלויה וקלוף
100 מ"ל שמן זית
0.5 שן שום קלוף
1 כפית מלח
2 כפות אומאמיקס או חצי כפית מלח נוספת
10 יח' עגבניות שרי חצויות
1 גבעול טימין
1 יח' שבבי שום
1 כף סוכר
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 כף אומאמיקס או ניתן לוותר

אופן ההכנה:
לקרם החצילים:

בתוך בלנדר-כוס: להניח את החציל עם השום, מלח, פלפל, אומאמיקס.
לטחון במהירות נמוכה ולהוסיף את ה- 100 מ"ל שמן זית בהדרגה, עד שנוצר מרקם אחיד וחלק.

לקונפי עגבניות:
לחמם תנור ל- 100 מעלות.
לסדר את העגבניות בתוך תבנית עם שמן זית והתבלינים.
להכניס לתנור ולאפות במשך שעה.
את הרביולי לבשל 3 דקות בתוך מים חמים.

הגשה:
להגיש עם קרם החציל.
לעטר בקונפי עגבניות שרי.

UMAMIX מבית "מלח הארץ" היא תמצית אוממי 100% טבעית, המעניקה טעם עשיר ומאפשרת להפחית את כמות המלח באופן משמעותי. אוממי, הנחשב ל"טעם החמישי" ופירושו ביפנית "טעם מצוין", מופק ממלח ים ורכז ירקות עשירים באוממי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר