חומרים ל- 4 סועדים:
16 יח' רביולי במילוי ארטישוק
1 יח' חציל שרוף על אש גלויה וקלוף
100 מ"ל שמן זית
0.5 שן שום קלוף
1 כפית מלח
2 כפות אומאמיקס או חצי כפית מלח נוספת
10 יח' עגבניות שרי חצויות
1 גבעול טימין
1 יח' שבבי שום
1 כף סוכר
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 כף אומאמיקס או ניתן לוותר
אופן ההכנה:
לקרם החצילים:
בתוך בלנדר-כוס: להניח את החציל עם השום, מלח, פלפל, אומאמיקס.
לטחון במהירות נמוכה ולהוסיף את ה- 100 מ"ל שמן זית בהדרגה, עד שנוצר מרקם אחיד וחלק.
לקונפי עגבניות:
לחמם תנור ל- 100 מעלות.
לסדר את העגבניות בתוך תבנית עם שמן זית והתבלינים.
להכניס לתנור ולאפות במשך שעה.
את הרביולי לבשל 3 דקות בתוך מים חמים.
הגשה:
להגיש עם קרם החציל.
לעטר בקונפי עגבניות שרי.
UMAMIX מבית "מלח הארץ" היא תמצית אוממי 100% טבעית, המעניקה טעם עשיר ומאפשרת להפחית את כמות המלח באופן משמעותי. אוממי, הנחשב ל"טעם החמישי" ופירושו ביפנית "טעם מצוין", מופק ממלח ים ורכז ירקות עשירים באוממי.