הזמרת יעל נעים, שלא הצליחה למצוא בשנת 2008 מפיץ בישראל לאלבומה הראשון, זכתה לתמיכת רשת ארקפה שהציעה את אלבומה למכירה בסניפיה. לאחרונה זכתה יעל להצלחה מסחררת בצרפת, ונבחרה לזמרת השנה. 
הצלחה זו עוררה לארקפה את התיאבון, תרתי משמע, והיא תקיים מחווה לזמרת ע"י השמעות מרובות של אלבומיה לקהל הסועדים, כאשר הרשת נושאת בתשלום תמלוגים על השמעות פומביות. בנוסף, חברת YCD מולטימדיה – האחראתי על מיצוב האווירה המוזיקלית בכל סניפי הרשת, וארקפה יעלו מיזם משותף לקראת הקיץ, שיחשוף אמנים חדשים לקהל לקוחותיה של רשת ארקפה. כמו כן אמור המיזם לכלול הופעות חיות בסניפי הרשת.
"כרשת מובילה, חשוב לנו לשים דגש חזק על מיצוב האווירה הנעימה בסניפים, והמוזיקה מהווה חלק בלתי נפרד מההנאה של הלקוח", אומר צביקי עשת, מנכ"ל רשת ארקפה. "בזמנו בחרנו לסייע לנעים לאחר שהתרשמנו לטובה מאלבומה, וככל הנראה קלענו לטעם המדויק של צרכני הקצה, שכן הדיסק נחטף מהמדפים ונמכר באלפי עותקים במשך חודש אחד בלבד. העובדה שיעל נעים נבחרה לזמרת השנה בצרפת, רק מוכיחה שידענו לבחור את המוזיקה הנכונה".
ניצן דגן מ- YCD מולטימדיה, אומר: "הקו המוזיקלי של יעל נעים התאים לרשת ארקפה גם לפני שלוש שנים וגם כיום".

תגובות
0