שיפודי שווארמה כבש על גריל גז

חומרים ל- 8 מנות:‏700 גרם צוואר כבש פרוס דק-דק ומשוטח (בקשו מהקצב שיכין לשווארמה). ‏700 גרם טלה (או בקר עם מעט שומן כבש) טחון.‏1 בצל גדול.צרור פטרוזיליה.‏1/2 צרור כוסברה.‏1/4 צרור נענע.‏1 כף בהראט.מלח ופלפל שחור גרוס.להגשה:  טחינה, בצל סגול עם סומאק, פיתות או לאפה, סלט ירקות. אופן ההכנה:קוצצים את הבצל ועשבי התיבול ומערבבים עם שאר החומרים.יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר כ-6 ס"מ. עוטפים כל קציצה בפרוסה אחת או שתיים של צוואר כבש.משפדים כמה קציצות על שיפודים אישיים או על שיפוד רוטיסרי מסתובב (אם יש בגריל הגז).צולים על גריל גז חם. הופכים מדי 2 דקות, כדי שכל השומן ייצלה ויעשה שחום ופריך. הגשה:מגישים על לאפה עם סלט ירקות, טחינה וסלט של בצל סגול עם סומאק ופטרוזיליה.כרמל דיירקט היא יבואנית גרילי גז צילום אסף אמברם

חומרים ל- 8 מנות:
‏700 גרם צוואר כבש פרוס דק-דק ומשוטח (בקשו מהקצב שיכין לשווארמה).
‏700 גרם טלה (או בקר עם מעט שומן כבש) טחון.
‏1 בצל גדול.
צרור פטרוזיליה.
‏1/2 צרור כוסברה.
‏1/4 צרור נענע.
‏1 כף בהראט.
מלח ופלפל שחור גרוס.

להגשה: 

טחינה, בצל סגול עם סומאק, פיתות או לאפה, סלט ירקות.

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ועשבי התיבול ומערבבים עם שאר החומרים.
יוצרים מהתערובת קציצות בקוטר כ-6 ס"מ.
עוטפים כל קציצה בפרוסה אחת או שתיים של צוואר כבש.
משפדים כמה קציצות על שיפודים אישיים או על שיפוד רוטיסרי מסתובב (אם יש בגריל הגז).
צולים על גריל גז חם.
הופכים מדי 2 דקות, כדי שכל השומן ייצלה ויעשה שחום ופריך.

הגשה:
מגישים על לאפה עם סלט ירקות, טחינה וסלט של בצל סגול עם סומאק ופטרוזיליה.

כרמל דיירקט היא יבואנית גרילי גז

צילום אסף אמברם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר