שקדי עגל עם שאלוט ותמרים

צורבים את השקדים כדקה משני הצדדים. מוסיפים את השאלוט ומטגנים
מתכון של השף גיא פרץ לראש השנה

חומרים

400 גרם שקדי עגל מבושלים במים עד ריכוך

4 כפות שמן זית

16 בצלצלי שאלוט קלופים

10 תמרים חצויים ללא חרצן

3 ענפי טימין

1 כוס ציר בקר

4 כפות סילאן

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שמן.

צורבים את השקדים כדקה משני הצדדים.

מוסיפים את השאלוט  ומטגנים.

מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים יחד על להבה בינונית כ- 15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר