רכיבים
½ בצל
1 שן שום
50 גרם שעועית ירוקה
1 פלפל חריף ירוק
70 גרם ברוקולי
1 פאק צ'וי
50 גרם אספרגוס
2 קישואים
1 כף משחת קארי ירוק
50 מ"ל רוטב סויה
500 מ"ל ציר ירקות
500 מ"ל חלב קוקוס
שומשום שחור
אורז לבן (להגשה)
שמן
מלח
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים על אש בינונית בשמן בסיר רחב וצר.
בזמן שהבצל מתרכך קוצצים את הירקות לפרוסות גסות: פלפל חריף, ברוקולי, פאק צ'וי וקישואים.
כאשר הבצל הופך לשקוף מוסיפים את השום הפרוס דק ואת הירקות.
מקפיצים כמה דקות.
כשהירקות מזהיבים יוצקים כף קארי ירוק במרכז הסיר.
מוסיפים רוטב סויה על הקארי תוך כדי ערבוב.
יוצקים את המרק וחלב הקוקוס.
מבשלים יחד 10 דקות נוספות.
מפזרים צרור שומשום שחור.
מגישים לצד אורז לבן.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה