מצרכים:
6 תפוחי גרנד סמיט
בקבוק יין אדום יבש
1 כף שטוחה קינמון
1 כוס סוכר חום
1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים
אופן ההכנה:
מרוקנים את התפוחים מליבתם.
מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל.
מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.
ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש.
אופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.
חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405
צילום הדס ניצן