תפוחים ממולאים

מצרכים:6 תפוחי גרנד סמיטבקבוק יין אדום יבש1 כף שטוחה קינמון1 כוס סוכר חום1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעייםאופן ההכנה:מרוקנים את התפוחים מליבתם.מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש.אופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דקות.מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405     צילום הדס ניצן

מצרכים:
6 תפוחי גרנד סמיט
בקבוק יין אדום יבש
1 כף שטוחה קינמון
1 כוס סוכר חום
1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה:
מרוקנים את התפוחים מליבתם.
מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל.
מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.
ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש.
אופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405

 

 

צילום הדס ניצן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר