דני וגלית פתחו את מפעל העוגיות שלהם אחרי שעשו לא מעט עוגיות בתנור הביתי הקטן שלהם. 12 שנה אחריוהעוגיות שלהם נמצאות ב-400 נקודות ברחבי ישראל. זה קרה כשבעקבות שינוי בריאותי ותפיסתי שעברו בחייהם האישיים, לקחו על עצמם דני וגלית, האנשים מאחורי המותג, לתת מענה למשהו הטעים ליד הקפה או כארוחת בוקר.
הם מציעים מגוון רחב ומפנק של עוגיות ליד הקפה או התה, שיכולות להתאים לטבעוניים, לנמנעים מגלוטן, לשוחרי הבריאות ולאוהבי עוגיות איכותיות וטעימות. בין מגוון העוגיות של "דני וגלית": עוגיות גרנולה חמוציות וקשיו, עוגיות אניס מרוקאיות, מקלוני כוסמין וקצח, כדורי שוקולד וחמאת בוטנים – מתאים לנמנעים מגלוטן, חטיפי קוקוס ושוקולד צ׳יפס.
המחיר החל מ- 20 ₪. להשיג ברשתות הטבע, גרין של השופרסל ומרכולים ברחבי הארץ. לבירור נקודת המכירה הקרובה ולרכישה באתר