18-21.2.19: קרב סכינים ידידותי – השפים סטפן פרואה דה וו ויורם ניצן בפסטיבל Taste of Michelin

יורם ניצן שף מסעדת nomi יארח את השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour בגרנובל צרפת והשניים יציגו את יצירותיהם הקולינריות

השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour בגרנובל שבצרפת וכוכב "קרב סכינים"
השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour בגרנובל שבצרפת וכוכב "קרב סכינים"

מסעדת nomi  של השף יורם ניצן, השוכנת במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, תארח את השף  סטפן פרואה דה וו, ממסעדת Le Fantin Latour בגרנובל שבצרפת וכוכב תוכנית ריאליטי השפים "קרב סכינים", שזכתה להצלחה רבה בארץ והייתה אחד הגורמים בהעלאת יוקרת מקצוע הטבחות. השניים יפגשו בתאריכים 18-21 בפברואר 2019 בפסטיבל “Taste of Michelin” שנערך זו השנה השלישית, כשאורחי הפסטיבל ייהנו ממסע גסטרונומי מרתק  בטעמים ייחודיים בלב של תל אביב.

המנות של שף סטפן נראות כמו יצירות אמנות. צילום Le Fantin Latour
המנות של שף סטפן נראות כמו יצירות אמנות. צילום Le Fantin Latour

הפסטיבל, שיימשך ארבעה ימים, יציג את חומרי הגלם העונתיים המשובחים ביותר בערב של קולינריה בהשראת הרי האלפים. התפריט יורכב ממנות המושפעות מהקולינריה האירופאית, והשפים מבטיחים להדהים ולרגש. במהלך הערב יגישו השפים יורם ניצן וסטפן פרואה דה וו, ארוחה של חמש מנות הכוללת  קונסומה ים – אושי ג'ירו עם עשבים ארומטיים, פיטריות אינוקי וטפיוקה, כבד אווז – צלוי על הפלנצ'ה, קרם גזר ותבלינים עם קציפת תפוזים והל, בר ים – עם רוטב כמהין שחורות, שומר בר ובייבי ירקות, צלעות טלה  – בעישון אורנים עם ירקות צלויים, על קליפת עץ מהאלפים, תותי שדה  – עם קרם יסמין, קראנץ שוקולד עם שטרויזל פירות יער. המנות יוגשו לצד מבחר יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.

שף יורם ניצן
שף יורם ניצן

האירוע נערך בעקבות הצלחת פסטיבל Taste of Michelin בשנה שעברה, כשהמלון אירח את השף זוכה כוכב המישלן דניאל קורי ממסעדת Luce שבסאן פרנסיסקו, ולסועדים הוגש תפריט בהשראה קליפורנית עם ניחוחות ים תיכוניות.

המחיר 380 ₪ לסועד, או 420 ₪ כולל טעימות יין. מידע נוסף והזמנת מקום באתר

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה